Nalazite se na: Naslovnica »

UGOSTITELJSKO KUHARSTVO 1, udžbenik, 1. razred

Autor: VEDRAN HABEL

Maloprodajna cijena: 122,00 kn
On-line cijena: 122,00 kn
 
 
Iz sadržaja...

Ugostiteljsko kuharstvo

Povijest i razvoj kuharstva

Ugostiteljska kuhinja

Organizacija rada u kuhinji

Tehnološki postupci pripravljanja živežnih namirnica

Živežne namirnice

Osnove jela

Zajutrak

Juhe

Topla predjela

Prilozi i variva

Salate

Desertna jela

 
Šifra: 020871
ISBN: 978-953-0-20871-1
Broj stranica: 352
Uvez: BROŠIRANI UVEZ
Format: 20x26 cm
 

Vaša košarica

Broj artikala: 0

Ukupno: 0,00 kn

Pretraživanje

Prijava za newsletter

Upišite svoju e-mail adresu:

Ukoliko ste već prijavljeni na newsletter, na ovoj stranici se možete ulogirati i promijeniti svoje podatke ili se odjaviti.
Pošalji lozinku na mail.